Engelska läxa

Just nu sitter jag och gör engelska läxan, ska kunna prata om en text och kunna 15 glosor. Ska även kunna förklara 7 av glosorna. Det är ganska lätt och jag är snart klar. Sen ska jag nog ta och plugga lite italienska också, har nämligen prov på Torsdag. Vill få ett bra betyg på det, förragågen fick jag VG och det hoppas jag på att få igen,  om inte MVG :D Det kan man om man pluggar tillräckligt mycket.. Vilken jag inte gör, men som jag borde göra!  

Va till skolan idag, mådde inte så bra i morse, mådde illa och hade ont i magen. Men pallra mig iväg till skolan men åkte hem efter först lektionen. Sedat kom och hämtade mig kl 10, åkte hem och la mig i sängen. Nu mår jag bättre och orkar till och med plugga! :) Känns bra!
Sedat ligger och sover nu så jag ska nog snart gå och ta en duch, sen ska vi nog åka och handla lite.

Lägger in lite bilder på kryssnign vi var på, någa vecker sen :)





                                   


                                


                             

 

Nu ska jag fortsätta med Engelskan och sen lite annat!  

Hejdå :)


I´m back

Tillbaka!!!!    

Nu tänkte jag att jag ska börja skriva lite igen, tappade lussten ett bra tag men nu känner jag att jag vill skriva lite igen :) 
Det har ju hänt en del grejer, det bästa av allt som har hänt är att SEDAT ÄR I SVERIGE, med MIG!!! <3 annars är det väl som vanligt, skolan är i full gång och det går ganska bra tycker jag. Har nyss haft höstlov och det var jag i behov av ka jag säga! riktigt skönt att få sova länge och bara gå hemma och dega på dagarna. Höstlovet var i en vecka, en dag var jag, amanda och sedat till Stockholm och shoppade. Handlade kläder och skor.

                                                               Bilder från stockhom.










tog inte så många bilder medans vi var där för det va bara shopping som gällde för oss alla :D

Sen har vi varit ute och åkt med båten, åkte till en ö där vi stannadde och grillade och drack varm chocklad :) Mumsigt!

                               


                                



                               

nej nu ska jag nog sova, uppe sent igår har inet sovit många timmar.. men nu ska jag försöka sova så jag orkar upp till skolan i morgon.  
Men jag ska väl fösöka uppdatera lite varja dag, om jag nu klara det.. det vet man inte än. haha!

Hejdå





RSS 2.0